T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NEVŞEHİR / MERKEZ - Kapadokya Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Genç Aşcılarımızın Dünya Mutfağı Çalışmaları

Bugün 11-A sınıfıyla uygulamalı Ascilik ve Servis Atölyesi dersinde Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenimiz Kardelen YILDIZ rehberliginde gerçekleştirdiğimiz derste, öğrencilerimiz ahtapot temizleme ve pişirme tekniklerini ustalıkla uyguladı. Ardından dünya mutfaklarından tatlı-ekşi soslu tavuk hazırlayıp şık bir sunum gerçekleştirdiler. Geleceğin şefleri, mutfak sanatlarında bir adım daha ilerliyor.

19-12-202419-12-202419-12-202419-12-202419-12-202419-12-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.12.2024 - Güncelleme: 19.12.2024 09:52 - Görüntülenme: 37
  Beğen | 0  kişi beğendi