NEVŞEHİR / MERKEZ - Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından düzenlenen ve Kayseri'de yapılan ''İç Anadolu Bölgesi Bölge Yarışması''na ilimizi temsilen; Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ürgüp Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katıldı.

Kayseri, Sivas, Yozgat ve Nevşehir illerinden toplam 17 okul yarışmacı ekip olarak katılım sağlanan yarışmaya ''Yöresel Yemek Yarışması''nda Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmenimiz Raşan DENİZ danışmanlığında öğrencilerimizden; Nejdet ÖNDEGELEN, Yunus Emre CEYLAN, Tuana Zehra BİLGE bölge 3.sü olarak bronz madalya kazanmıştır.

Yarışmaya katılan tüm okullarımızı ve ekiplerimizi, dereceye giren Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idarecilerimizi, danışman öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda görev yapan öğretmenlerimiz, pansiyonda kalan çocuklarımız ile iftar yapmıştır.

Mrt

Öğrencilerimiz Erasmus Projesi kapsamında Avusturya Viyanada otel, pastane ve restoranda staj gördüler.1 gün Slokavya Bratislavaya kültürel geziye gidildi.Oryantasyon uyum gezisi yapıldı şehrin içinde saray ve müze gezisi yapıldı. 15 gün süren erasmus hareketliliği oldu.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI, şube müdürümüz Feyyaz SOLAK ''Yerelden Evrensele Projesi'' kapsamında dereceye giren öğrencilerimizle bir araya geldiler. ''Yerelden Evrensele Projesi'' ile dijital teknolojik aletler kullanarak kök değerler (Adalet, Vatanseverlik, Saygı, Yardımseverlik, Sorumluluk, Sabır, Öz denetim, Dostluk, Sevgi ve Dürüstlük) ile ilgili bir dijital hikâye oluşturup yeni nesillere aktarma dinamiklerinin kuvvetlendirilmesi amacıyla İl geneli tüm liseler arasında kök değerler çerçevesinde dijital hikaye oluşturma yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI, çalışmalarından ötürü tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile 10 Mart Pazar günü Erciyes Kayak merkezine gezi düzenledik.

Mrt

Okulumuzda görev yapan tüm kadın çalışanların Dünya Kadınlar Günü okul müdürümüz Yusuf Narin tarafından kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Kızılay'ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılmışlardır.

Şbt

Okulumuz basketbol sahası ve otopark alanı Nevşehir Belediyesi ekiplerince çizilerek güzel bir görünüme kavuşturuldu. Belediyemize ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz mezunu sektör çalışanları ile öğrencilerimizi bir araya getirerek, tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmaları sağlandı. Sektörde çalışırken gerekli olan beceriler konusunda söyleşi ve soru-cevap etkinliği yapıldı.

Şbt

Mesleğim İstikbalim Projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize Kafedokya Kafe ve Restoran'da Barista eğitimi verildi.

Ock

Regaip kandili münasebetiyle  öğrencilerimize helva ikram edildi

Ock

Okulumuz yenileme çalışmaları kapsamında okul önü, spor sahası, otel park alanı ve otel önünde asfaltlama çalışmaları yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Pansiyon öğrencilerimize yönelik etkinler kapsamında, ara öğünde kumpir hazırlanarak öğrencilerimize servis edildi. 12/A sınıfı öğrencimiz Yasin TORAMAN ve arkadaşlarının hazırlayarak servis ettiği etkinliğe okul idaremiz de katıldı.

Ock

Pansiyon öğrencilerimize yönelik etkinlikler kapsamında, sinemada Nefes: Yer Eksi İki filmi izlendi.

Ara

Gazi ortaokulu öğerencilerei okulumuz tanıtım faaliyetleri kapsamında ziyarette bulunmuşlardır. Okulumuz öğrencilerinin yapmış olduğu ikramlar servis edillerek uygulama oteli gezisi yapılmıştır.